TURISM MEDICAL

Fiecare persoană trebuie să aibă acces la medicină de calitate, la terapii, soluții și tehnologie modernă pentru a se îngriji de sănătate și pentru a trata eficient orice problemă medicală. Prin intermediul clinicii multidisciplinare Crisdent și divizia de medicină generală, Crismed, ne dorim să venim în sprijinul tuturor pacienților noștri și să urmărim, pe toate planurile, evoluția stării lor de sănătate.

În acest sens, am dezvoltat serviciul de turism medical, prin care persoane din țară și din străinătate pot beneficia de investigații și proceduri complexe de stomatologie și medicină generală.

De ce să alegi clinica noastră?

Servicii complete de stomatologie și medicină generală

Te poți adresa specialiștilor noștri pentru diagnosticarea și tratarea unor afecțiuni dento-maxilo-faciale complexe, dar și pentru metode moderne de prevenire și îngrijire orală. De asemenea, acoperim ariile de bază ale medicinei generale și oferim proceduri moderne de chirurgie plastică și reparatorie, dermatologie sau ortopedie.

Aparatură de ultimă generație


Ne dorim să oferim atât medicilor cu care lucrăm, cât și pacienților noștri suport tehnic adecvat pentru o mai bună examinare și diagnosticare. Aparatura ultra-performantă și dotările moderne aduc un plus de valoare calității serviciilor oferite de clinica noastră, fie că vorbim de cele stomatologice, fie de cele de medicină generală.

Prețuri avantajoase


Indiferent de problema medicală cu care te confrunți, beneficiezi de consiliere, investigații și tratamente la cele mai bune prețuri. În funcție de bugetul și preferințele tale, putem oferim pachete personalizate, adaptate nevoilor tale, de care să fii pe deplin mulțumit.


Servicii complete de stomatologie și medicină generală

În cadrul clinicii noastre te poți adresa pentru diagnosticarea și tratarea unor afecțiuni dento-maxilo-faciale complexe, dar și pentru metode moderne de prevenire și îngrijire orală. De asemenea, acoperim ariile de bază ale medicinei generale și oferim proceduri moderne de chirurgie plastică și reparatorie, dermatologie sau ortopedie.

Iată câteva locuri pe care le poți vizita în Neamț:

Cetatea Neamț

La aproximativ 40 de km de Piatra Neamț, găsești una dintre cele mai vechi cetăți medievale din România, Cetatea Neamț. Este situată în orașul Târgu Neamț și reprezintă un punct de atracție pentru cei care vor să descopere o filă din istoria Moldovei. Cetatea Neamț a fost construită la sfârșitul secolului al XIV-lea și a fost fortificată în timpul domnitorului Ștefan Cel Mare, fiind un punct de apărare al statului medieval moldovenesc. Restaurată de curând, cetatea spune o istorie de sute de ani și îți dezvăluie la orice pas farmecul unei lumi marcate de evenimente însemnate. Turiștii pot admira sălile cetății, bucătăria, dormitoarele, monetăria sau temnițele. În plus, au parte de vedere panoramică asupra orașului.

Mănăstirile din Neamț

Județul Neamț este cunoscut pentru un număr mare de mănăstiri, construite încă din secolul al XV-lea. Printre acestea, Mănăstirea Neamț, situată în comuna Vânători-Neamț, cea mai veche așezare monahală din regiunea Moldovei. Pe de altă parte, frumusețea slujbelor bisericești și frescele pictate atrag zeci de turiști la Mănăstirea Agapia, una dintre cele mai mari mănăstiri de maici din România și, totodată, locul perfect pentru cei care vor să redescopere liniște. Include pe lista ta și mănăstirile Văratec, Sihla, Secu și Sihăstria. Restaurată de curând, cetatea spune o istorie de sute de ani și îți dezvăluie la orice pas farmecul unei lumi marcate de evenimente însemnate. Turiștii pot admira sălile cetății, bucătăria, dormitoarele, monetăria sau temnițele. În plus, au parte de vedere panoramică asupra orașului.

Rezervația de zimbri
„Dragoș Vodă”

Rezervația de zimbri şi faună carpatină „Dragoş Vodă”, situată în Parcul Național Vânători Neamț, este una dintre cele mai mari și mai importante rezervații din Europa. Vizitatorii pot admira aici nu doar zimbri, ci și vulpi, lupi, cerbi și diferite specii de păsări. Punctul de atracție îl reprezintă pasarela construită în pădure la o înălțime de 15-20 m și pe o lungime de 200 m, de unde se pot observa animalele care trăiesc în rezervație. Zimbrii au fost lăsați și în libertate, prin pădurile din Neamț, România devenind astfel a patra țară europeană în care zimbrii trăiesc în sălbăticie.


Cheile Bicazului

Unul dintre cele mai spectaculoase peisaje naturale din România, Cheile Bicazului reprezintă un culoar de legătură între județele Neamț și Harghita. Succesiunea de curbe și serpentine este cu adevărat impresionantă, iar la capătul ei ai parte de o priveliște panoramică pitorească. Pe parcursul traseului se pot admira Piatra Altarului, un masiv stâncos de 1120 m altitudine, Piatra Pinteștilor (847 m) și Piatra Arsitei (835 m), formațiuni ce întregesc peisajul și îi oferă unicitate.




Muzeul de Artă
Eneolitică Cucuteni

Cucuteni reprezintă una dintre cele mai importante civilizații preistorice europene. Se spune că această civilizație este chiar mai veche decât cele din Egiptul Antic și Sumer și a rămas cunoscută în istorie datorită artei de prelucrare și modelare a ceramicii. Cucutenienii erau meșteri neîntrecuți în pictarea ceramicii, dar și în înfrumusețarea pieselor de îmbrăcăminte și a construcțiilor. În cadrul muzeului din Piatra Neamț, poți descoperi obiecte vechi din ceramică și poți afla mai multe informații despre viața cucutenienilor și tehnicile pe care le foloseau.

Stațiunea Bălțătești de
Balneofizioterapie și Recuperare

În județul Neamț, există și o bază de tratament unde poți beneficia de servicii medicale balneofizioterapeutice şi de recuperare medicală. Staţiunea Bălţăteşti este recunoscută prin izvoarele de ape minerale, sărurile şi nămolurile, în conţinutul cărora se află cantităţi importante de substanțe minerale, precum calciu, zinc, iod sau potasiu. Acestea sunt recomandate în tratarea afecțiunilor endocrinologice, dermatologice, ginecologice, dar și pentru îmbunătățirea aparatului locomotor.

Shopping City Piatra-Neamţ

Piatra Neamț întâlnește nevoile omului modern, iubitor de istorie, peisaje naturale și locuri unice. După o porție de cultură și aer curat, revii în mijlocul orașului și faci cunoștință cu oamenii locului. Punctul de atracție pentru localnici și turiști, deopotrivă, este noul centru comercial: Shopping City, ce reunește cafenele și restaurante moderne, locuri de joacă pentru copii și de entertainment pentru adulți.





Masivul Ceahlău

Pasionații de trasee montane vor găsi în Neamț o multitudine de activități pentru petrecerea timpului liber. În Masivul Ceahlău există o serie de trasee montane, atât pentru amatori, cât și pentru drumeți experimentați. Traseele sunt amenajate și duc spre vârfurile Toaca (1900 m) și Ocolașul Mare (1907 m), Cascada Duruitoarea,Cabana Fântânele și Cabana Dochia. De asemenea, se poate vizita și Mănăstirea aflată pe muntele Ceahlău construită în 1993 la o altitudine de 1770 m. În timpul sezonului rece, în stațiunea Durău se pot practica sporturi de iarnă cu diferite grade de dificultate, pe pârtiile special amenajate pentru începători și avansați.

Curtea Domnească

Centrul vechi din Piatra Neamț sau Curtea Domnească reprezintă un complex arhitectural, ce cuprinde Biserica „Sf. Ioan Botezătorul”, Turnul lui Ștefan cel Mare și Muzeul Curtea Domnească. Curtea a fost întemeiată de Ștefan cel Mare între anii 1468 – 1475, având atunci rol de reședință în vederea exercitării prerogativelor domnești. Deși de-a lungul timpului, construcția a suferit modificări, astăzi turiștii pot admira câteva dintre vechile pivnițe domnești, dar și stilul arhitectural al bisericii, contrastul dintre zidurile sobre scoase și brâurile în culori vibrante.


TOP
DESCHIDE CHAT
1
Close chat
Buna ziua.

INTRA IN CHAT