PSIHIATRIE

Psihiatria este o ramură a medicinei care diagnostichează și tratează tulburări psihice și comportamentale.
Boala psihică este considerată o problemă de sănătate publică dintre cele mai importante din cauza frecvenței pe care tulburările psihice le au în populație.

Tulburările psihice pot afecta majoritatea aspectelor din viața unei persoane, cum ar fi: activitatea fizică, comportamentul, emoțiile, gândurile, percepția, relațiile interpersonale, sexualitatea, activitatea profesională și timpul liber.

Aceste tulburări pot avea ca sursă o combinație de factori: biologici, psihologici și sociali.
Oamenii caută ajutor psihiatric fie în urma unor simptome acute precum atacul de panică, halucinații, gânduri de suicid sau pentru că “aud voci”, fie în urma unor probleme ce durează de mai mult timp, cum ar fi stări de tristețe, deznădejde sau anxietate. Aceste stări afectează viața de zi cu zi, creând senzația de lipsă de control asupra acesteia. În astfel de cazuri, cel care te poate sprijini în găsirea și urmarea unui tratament cu efecte favorabile este medicul psihiatru.

In clinica noastra mutidisciplinara, am optat sa creem o relatie de legatura intre psihiatrie si alte discipline medicale, echipa noastra lucrand impreuna pentru a oferi pacientilor nostrii servicii cat mai complexe si solutii cat mai adecvate problemelor cu care se confrunta.


TOP
DESCHIDE CHAT
1
Close chat
Buna ziua.

INTRA IN CHAT