Dr. Madalina Mercaș

Sunt medic specialist “ Ortodontie si Ortopedie dento faciala”, format profesional in cadrul facultatii G.T. Popa Iasi . Vad in ortodontie mai mult decat o meserie – o pasiune cu scop bine definit , cu atentia indreptata spre pacient.

Ma fascineaza tot ceea ce presupune alinierea si armonizarea esteticii dentare si faciale , din dorinta obtinerii unei ocluzii echilibrate si integrate protejand astfel in timp : dintii , tesuturile parodontale si ATM.

Pun suflet in fiecare caz pe care il abordez iar, perseverenta , perfectiunea si devotamentul in tot ceea ce fac ma caracterizeaza. Imi doresc sa fiu prima alegere a pacientilor, sa aiba incredere in tratamentele pe care le ofer, pentru ca nu ii voi dezamagi, ma pliez nevoilor si dorintelor fiecarui caz in parte .

Consider ca o relatie medic –pacient bazata pe incredere primeaza in fata unui pret variabil ( aparat ieftin sau scump, nefizionomic sau fizionomic).
Particip permanent la cursuri pentru perfectionare si formare continua, pentru ca toate cazurile sa le pot aborda conform ultimelor tendinte, descoperiri si cercetari.

Cred ca este foarte important sa cautam in mod constant sa ne perfectionam , sa facem ceea ce ne place si foarte important sa o facem intr-un mod profesionist.

  • NUMELE Dr. Madalina Mercaș
  • SPECIALIZARE Medic specialist ortodontie si ortopedie dento faciala.
  • DEPARTAMENT