De mic copil, am stiut exact ce drum urmeaza sa imi creez in viata. Inclinatia catre medicina a fost oarecum insuflata de parinti, pe care ii priveam si o fac in continuare, cu multa admiratie si de la care am invatat foarte multe lucruri pe parcursul anilor.

M-am regasit mereu in ceea ce fac ei, am urmarit, am absorbit si am pus in aplicare. Cel mai important, am inteles ca in medicina, mai presus de toate, trebuie sa fii om, sa oferi alinare celor in suferinta si sa empatizezi cu cel care vine si isi pune sufletul pe tava in fata ta. Acest principiu de viata pot spune ca este unul dintre cele mai pretioase pe care le-am invatat de la mama mea si a ajuns sa ma defineasca.

Totodata consider ca pentru a fi un medic de succes trebuie sa impreunezi si alti factori creand astfel o simbioza perfecta. Respectul fata de pacient, devotamentul, profesionalismul si desigur abilitatile medicale si manageriale, din punctul meu de vedere sunt niste conditii ce nu trebuie sa lipseasca.

In cazul meu, procesul evolutiv a decurs altfel…daca majoritatea aleg sa isi termine studiile si apoi sa ajunga sa cunoasca si latura manageriala impreuna cu responsabilitatile ei, la mine a fost invers, desigur, in sensul bun.

Am inceput facultatea de medicina dentara acum 5 ani in cadrul UNIVERSITATII DE MEDICINA SI FARMACIEGr. T. Popa “ Iasi. Primii ani m-am axat doar pe studii si pe nimic altceva.

Ulterior, in urma deciziei de a ne extinde si de a deschide o clinica, am incercat sa ma perfectionez si sa cunosc cat mai multe detalii legate de marketing, dezvoltarea afacerii, branding si analiza de piata .

Am participat la cursuri de prestigiu atat in tara cat si in afara, care m-au ajutat sa ma dezvolt si sa inteleg lucrurile si din punctul de vedere al unui anteprenor, scopul fiind acela de a cauta solutii si de a oferi servicii ireprosabile, la cele mai inalte standarde, celor care ne trec pragul.

Voi continua sa ma perfectionez atat pe plan medical cat si managerial sperand ca intr-o buna zi sa pot spune ca am reusit cu succes sa duc stacheta mai departe, ca am reusit sa imi fac parintii mandri.

“Nu te duce acolo unde calea te poate duce, du-te in schimb acolo unde nu este nici o poteca, si lasa o urma.” – Ralph Waldo Emerson