CHIRURGIE PLASTICA SI REPARATORIE

Crismed Clinic isi extinde gama de servicii si in domeniul chirurgiei plastice, estetica şi microchirurgiei reconstructiva, oferindu-le pacientilor cele mai inalte standarde in domeniu! Noi va punem la dispozitie servicii medicale integrate multidisciplinare, sub acelasi acoperis, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Procedurile de estetica faciala nonchirurgicale si cele minim invazive realizate in cabinetul Crisdent sunt acum tratamente obisnuite oferite pacientilor care ne viziteaza. Specialistii nostri in estetica utilizeaza aparate de ultima generatie si produse profesionale pentru unor rezultate eficiente si de durata.

Tratamentul estetic presupune consultul anti-aging pentru evaluarea semnelor de imbatranire a tegumentului, documentarea despre tratamentele indicate de catre medic si luarea deciziei propriuzise in cunostinta de cauza.

Crismed Clinic pune la dispozitia dumneavoastra o dotare tehnica avangardista in tot ceea ce priveste diagnosticul precoce, tratamentul si profilaxia afectiunilor din sfera chirurgiei plastice si reparatorii.

Combinatia dintre aparatura de ultima generatie si echipa medicala foarte bine pregatita, cu ani de experienta in domeniu, ne ofera posibilitatea oferirii unor servicii medicale din clasa superioara, proceduri estetice minin-invazive, o modalitate simpla de restabilire a unui aspect tanar si placut:

Cateva dintre serviciile de chirurgie estetica si reparatorie executate in Crismed Clinic sunt prezentate in detaliu mai jos:

Consult Anti-Aging

Mezoterapia

Mezoterapia cu ace este o metoda de rejuvenare cutanata, minim- invaziva, care consta in administrarea prin injectarea directa in piele a unor substante active cu rol curativ.

Acest tratament se adreseaza celulitei sau depozitelor adipoase localizate (lipoame), vergeturilor, cicatricilor, alopeciei (Mezohair) dar mai ales rejuvenarii cutanate faciale (riduri, laxitate cutanata) a gatului, decolteului, mainilor sau oricarei regiuni a corpului

 

Tratamentul cunoscut sub denumirea de ‘Terapia vampir’

Tratamentul cunoscut sub denumirea de ‘Terapia vampir’, utilizeaza plasma proprie îmbogatita cu trombocite (Platelet Rich Plasma - PRP) prin concentrarea factorilor de crestere si reintroducerea acestora in tesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulara si de sinteza de neocolagen pe termen lung.

Tratamentul poate fi folosit cu succes nu numai ca procedura de rejuvenare, dar şi pentru îmbunătăţirea aspectului cicatricilor după operaţii, acnee sau arsuri, a vergeturilor, precum şi pentru oprirea căderii părului.

Tratament cu Botox

Tratament cu Botox este un tratament simplu, nechirurgical care poate ameliora/sterge, in mod temporar, liniile/ridurile din regiunea glabelara (intre sprancene), din regiunea frontala, cele periorbitale (“laba gastei”) sau cele periorale. Tratamentul dureaza 10-15 minute , efect vizibil in cateva zile cu efecte extraordinare in ameliorarea ridurilor de expresie.Tratament cu Acid Hialuronic

Tratament cu Acid Hialuronic, un produs de umplere excelent pentru conturarea faciala si rejuvenare. Acidul hialuronic (HA) este o proteina care apare in mod natural in întreg corpul uman si este concentrat în fluidele sinoviale, in valvele inimii si ochi, si este o componenta cheie a cartilajului.

Rolul sau este de a mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sanatoase: supletea, elasticitatea si tonicitatea. Pot fi corectate ridurile de expresie de la nivelul fruntii (in asociere cu toxina botulinica, cand e cazul), ridurile aparute de la nas spre buze( nazo-labiale), linia de marioneta (ridurile in coltulgurii), ridurile de la nivelul gatului, se poate efectua un lifting al sprancenelor ( in asociere cu toxina botulinica), pot fi reconturati pometii, ovalul fetei.

Blefaroplastie

Blefaroplastie, metoda de corectie a pleoape superioare, cazute, dar si aspectul de pleoapa inferioara umflata, cu cearcane pronuntate, care dau un aspect de oboseala si imbatranire.

Rinoplastie

Rinoplastie non-chirurgicala, avand optiunea de a folosi tratamentele minim-invazive cu substante de umplere sau cu Botox.

Lifting facial cu fire resorbabile PDO

Lifting facial cu fire resorbabile PDO este o tehnica noua si inovatoare de rejuvenare faciala, care ofera beneficiile unei interventii non-chirurgicale, pentru o anumita perioada de timp si fara riscuri majore, perioada scurta de recuperare.

Implant de par

Implantul de par are scopul de a îmbunătăţi cât mai mult posibil aspectul fizic al pacientului. La bărbaţi, calviţia începe adesea prin rărirea şi apoi căderea părului din partea din faţă şi în această fază este foarte uşor să se intervină pentru o corecţie.

Reconstructia complexului areolo- mamelonar

Reconstructia complexului areolo- mamelonar dupa interventia de reconstructie mamara, este pasul final pentru redobandirea aspectului natural al sanului. Proiectia mamelonului prea inalta sau ombilicarea mamelonului, raza areolara marita, pot contribui la un aspect distorsionat al sanilor si daca este localizat doar la unul dintre sani, accentueaza aspectul asimetric al pieptului

Sinus Lifting

Corectia cicatricilor de aspect normal sau a celor patologice, vicioase: cheloide si hipertrofice. Metoda optima de tratament va fi stabilita in urma consultatiei, variind de la mezoterapie, tratament cu acid hialuronic, injectare intralezionala cu steroizi sau revizia chirurgicala.

Proceduri chirurgie plastica si reparatorie:

- Excizia si reconstructia cu lambouri locale a tumorilor benigne si maligne
- Tratamentul plagiilor si al complicatiilor acestora
- Tratamentul chirurgical al afectiunilor ungheale
- Incizie/ evacuare abces

DERMAPEN

Dermapen™ oferă o tehnologie fără căldură, nonablativă, care elimină riscul supraîncălzirii melanocitelor și formarea fibrozei anormale.
Tratamentul protejează epiderma, asigurând un echilibru perfect între rezultate optime și timpul minim de recuperare.

Dermapen asigură:

  • Vindecare controlată
  • Integritate epidermală
  • Vindecarea fără cicatrici
  • Timp minim de vindecare
  • Tratamente personalizate
  • Siguranța pacienților

INAINTE        DUPA

TOP
DESCHIDE CHAT
1
Close chat
Buna ziua.

INTRA IN CHAT